Sunday, July 12, 2009

battlestar galactica


Baby blanket done, time to pick up the Viper pilot socks. I don't know why, but the reassurance of a succesfull 'mindless' project is invigorating. After all those rows of simple knitting on the blanket, I am eager to knit again on the more complex socks ....and actually, they were not too hard to finish. I reknit the toes with a leftover from stash, together with the re-inforcing thread that comes with the Lang sockyarn. Just in time, because the final season DVD's arrived. If you are into intelligent Sci-Fi, I really recommend Battlestar Gallactica.


Na het rustgevende, supermakkelijke babydekentje heb ik de ruimteschepen sokken (viper pilots)weer opgepakt. Ik weet niet hoe het juist werkt, maar soms heb ik de succeservaring van een gemakkelijk project als zo'n dekentje nodig, om daarna weer vol goeie moed aan een moeilijk project te breien. Uiteindelijk waren de sokken niet zo lastig om af te werken. Teen uithalen, voet afbreien, en de teen afwerken met een restje sokkenwol, samen met de handige meebreidraad. Er zit altijd een klein klosje nylon in passende kleur bij een bolletje Lang sokkenwol. En de sokken zijn net op tijd af, de DVD's van het laatste seizoen zijn in de bus gevallen. Als je van intelligente science-fiction houdt, dan is Battlestar Gallactica zeker een aanrader (nu op VT4, ergens na middernacht...). De dame in het rood is een robot....

1 comment:

Line said...

Deze Viper sokken zijn echt een succes, ik ben helemaal weg van de ingebreide ruimtevipers. Op de foto zie je niet dat de teen van een rest is gebreid, je hebt een hele goede keuze gemaakt.